“Frajle” nastupile u “Linkoln centru” u Njujorku

“Frajle” nastupile u “Linkoln centru” u Njujorku

“Frajle” nastupile u “Linkoln centru” u Njujorku…

Članice novosadske grupe “Frajle” nastupile su sinoć u “Linkoln centru” u Njujorku povodom prvog leta Beograd – Njujork, posle gotovo četvrt veka. Šarmantne Novosađanke bile su specijalne gošće na svečanosti naše nacionalne avio-kompanije “Er Srbija”, a u njihovim pesmama uživali su svi putnici koju su juče sa beogradskog aerodoroma “Nikola Tesla” direktnim letom otputovali u Ameriku.

sc-Frajle-u-Njujorku_620x0

“Presrećene smo jer je ovo naš prvi nastup preko okeana” – poručile su “Frajle”. ” Pripremale smo se dugo i verujemo da je ovo samo početak našeg pohoda na druge kontinente.”

“Frajle” su u Njujork otputovale nekoliko dana ranije, pa će njihov prvi boravak u Velikoj jabuci biti kratak, ali veruju da će uskoro ponovo tamo zapevati. Po povratku iz SAD, “Frajle” će spakovati kofere za Nemačku, a na jesen putuju u Belorusiju.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development