Izložba “Doživi Teslu” od danas otvorena

Izložba “Doživi Teslu” od danas otvorena

Izložba “Doživi Teslu” od danas otvorena…

U muzeju Nikole Tesle, od danas će sve posetioce dočekivati veliki naučnik lično! Reč je o jedinstvenoj izložbi “Doživi Teslu”, odnosno o postavci virtuelne realnosti, koja će “oživeti” ovog genija kroz četiri životna doba.

Virtuelni-Tesla-ispred-radi_620x0

Posetioci muzeja će stavljanjem uređaja, koji je nalik kacigi, moći da urone u virtuelni svet Nikole Tesle i kroz pet priča od samog naučnika čuju sve o njegovim dostignućima, saznaju kakav je odnos imao sa Edisonom, zašto se nikada nije oženio i asistiraju mu u eksperimentima.

Ovu jedinstvenu postavku muzeju je donirala “Dajrekt medija” za Teslin jubilej i petnaest godina uspešnog poslovanja.

“Tesla je čitav svoj život posvetio inovaciji, želeći da njegovi patenti budu od koristi čovečanstvu” – naveo je Jovan Stojanović, direktor “Dajrekt medije”. “Verujući da moderne tehnologije i same kompanije bi trebalo da imaju svrhu za širu zajednicu, doniranjem izložbe smo želeli da prenesemo vrednosti do kojih je Tesla držao”.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development