“Molitva” u Narodnom pozorištu

“Molitva” u Narodnom pozorištu

“Molitva” u Narodnom pozorištu…

Marija Šerifović večeras peva na velikoj sceni Narodnog pozorišta, što je u javnosti izazvalo burne reakcije. Marija, koja je koncert počela pesmom “Pametna i luda”, zamolila je posetioce da poštuju protokol ponašanja i “ne penju se na stolice”.

marija-serifovic-mondo-stefan-stojanovic-63      narodno-pozoriste-mondo-stefan-stojanovic-27

“Uvek pevam isto, i za 500, i za 15.000 ljudi, ali sada osećam neku tenziju”, rekla je pevačica, a zatim uhvatila svog basistu za zadnjicu!

Pevačica je ranije najavila da će pevati bez gostiju, i da će njene kolege, ali i glumci, biti u publici.

Publika velike sale bila je ispunjena, a među posetiocima smo videli mamu Vericu Šerifović, pevačicu Tijanu Dapčević, dizajnera Igora Todorovića, voditeljku emisije “Iz profila” Vesnu Milanović, ali izostale su druge kolege pevačice.

Mlađim fanovima, pubertetlijama i njihovim roditeljima, Šerifovićeva je poručila da “ne dozvole da ih iko za*ebava”, a zatim zapevala “Ja volim svoj greh”.

Podsetimo, glumci su se pobunili protiv nastupa evrovizijske pobednice na sceni nacionalnog teatra, nakon čega je i jedna folk zvezda rekla da želi tamo da nastupi.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development