Novi spot pred veliki koncert u “Spensu”

Novi spot pred veliki koncert u “Spensu”

Novi spot pred veliki koncert u “Spensu”…

“Ju grupa” objavila novi spot pred koncert u novosadskom “Spensu”

05 YU-Grupa_620x0

Naš najdugovečniji rok sastav, posle singla “Panika”, objavio je spot za žestoku pesmu “Ko”, s novog studijskog albuma “Evo stojim tu”, prvog posle 10 godina. Tekst za “Ko” (i još pet numera sa albuma) napisao je Nikola Čuturilo, koji će se “Ju grupi” kao gost pridružiti 2. aprila na koncertu u maloj dvorani novosadskog “Spensa”. Na bini će im se pridružiti i Zoran Kostić Cane i Nebojša Antonijević Anton iz “Partibrejkersa”, kao i Dušan Kojić Koja koji je sa “Disciplinom kičme” još 1986. obradio veliki hit “Ju grupe” – “Čudna šuma”.

“Svi oni dokazali su se i pokazali u kulturnom i muzičkom segmentu kada je u pitanju rokenrol” – rekao je povodom novosadskog koncerta “Ju grupe” bas-gitarista Žika Jelić.

“Počeli su da se bave muzikom pre svega iz ljubavi koju osećaju prema rokenrolu, a tek kasnije im je taj izbor postao životni poziv. Niko od njih nikada nije bio nedosledan radi materijalne dobiti i profita, već su se bez kompromisa držali ideala. Na novosadskom koncertu želimo sa publikom da podelimo emociju i odnos koji delimo iza scene, da se vide jedinstvo, prijateljstvo i komunikacija koju ćemo na bini preneti kroz muzički izraz. Zadovoljstvo mi je što primećujem sve više raznih muzičara koji sviraju zajedno na koncertima, okupljeni oko jedne ideje i ljubavi prema muzici”.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development