Otvorena manifestacija “Trg otvorenog srca” (FOTO)

Otvorena manifestacija “Trg otvorenog srca” (FOTO)

Na Trgu Republike u Beogradu danas je svečano otvorena manifestacija “Trg otvorenog srca” koja je namenjena najmlađim sugrađanima i koja će, prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, biti otvorena do prvog februara sledeće godine.

otvoreno-srce

“Mislim da smo pripremili jedan lep i dobar program za decu. Svake subote i nedelje imaćemo programe u kojima će učestvovati naše poznate ličnosti, kao što su Leontina, Minja Subota, Sergej Ćetković i mnogi drugi”, naveo je Vesić novinarima.

Osim toga, ove godine će, posle 37 godina, biti otvoreno klizalište na Tašmajdanu, istakao je Vesić i naglasio da će na Beogradskom sajmu biti održana i Dečja nova godina.

Povodom predstojećih praznika, Grad Beograd pripremio ukupno 86 programa koji će se održavati u glavnom gradu.

“Mislim da smo osmislili dobar program koji će se svideti deci, starijim sugrađanima, kao i gostima Beograda”, rekao je Vesić.

Pomoćnica direktora za programsku delatnost Dečjeg kulturnog centra Beograd (DKCB) Leontina Vukomanović je rekla da je DKCB spremio bogat dečiji program, ne samo na “Trgu otvorenog srca”, već i na Beogradskom sajmu gde će, podsetila je ona, 16. decembra početi Dečja nova godina.

Vukomanović je precizirala da će klizalište na Tašmajdanu biti otvoreno 15. decembra.

“Svuda očekujte brojne dečije programe zato što mislim da je Nova godina najlepši praznik upravo za najmlađe sugrađane”, rekla je ona.

Direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović je rekao da je sve više stranih gostiju u Beogradu, te da ima hotela koji su već potpuno popunjeni.

“Sve to govori da će i ovi praznici biti rekordni u istoriji Beograda kada je u pitanju turizam”, naglasio je Popović.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development