Venčanica “teška” 18.000 funti

Venčanica “teška” 18.000 funti

Venčanica “teška” 18.000 funti…

Svadba ruskog multimilijardera proteklih dana puni  novinske strane. Na ovu ekstravagantnu proslavu potrošena je ogromna svota novca, a između ostalog, zvanice je zabavljala pop diva Dženifer Lopez i Enrike Iglesijas.

Hadidza-guciereva

Fotografije i snimci sa venčanja brzo su preplavili internet, a sada su u javnost dospele i brojke. Mladina venčanica s potpisom Elija Saba koštala je oko 18.000 funti, a težila je oko 12 kilograma budući da je bila optočena dijamantima. Na glavi je nosila takođe dijamantsku tijaru. Procenjuje se da je celo venčanje koštalo čak milijardu američkih dolara.

Na ceremoniji su nastupili Enrike Iglesijas, Sting i Dženifer Lopez. Iako se ne zna koliki honorar su dobili, poznato je da je Džej Lo prethodno za nastup Gurbangulija Berdimuhamedova, bivšeg turkmenistanskog predsednika, dobila milion dolara.

Novopečeni bračni par imao je i tortu višu od konobara koji su je poslužili, a veče je završeno spektakularnim vatrometom.

Mladoženja, 28-godišnji Said Gutserijev je sin 6.2 milijarde dolara “teškog” ruskog naftnog tajkuna Mikhaila Gutserijeva, dok se o prelepoj mladoj, 20-godišnjoj studentkinji Kadiji Uzakovoj, malo toga zna.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development